Cigareta, která vám sedne


I když počet kuřáků nějak meziročně dramaticky neklesá, roste počet kuřáků, kteří jsou otevření alternativám ke klasickým cigaretám. Běžné cigarety klesají na oblibě mezi kuřáky, a to zejména kvůli tomu, že běžné cigarety svým hustým dýmem dokážou zabarvit nejen pokožku a oblečení, ale i stěny a nábytek. Mnoho kuřáků má ve svém nejbližším okolí nekuřáky, kterým cigarety opravdu hodně vadí. A to je jeden z hlavních důvodů, proč kuřáci začínají stále více sahat po elektronických cigaretách. Moderní elektronické cigarety mají velice kompaktní rozměry, takže je opravdu snadno schováte i do peněženky.

elektronické cigarety

Pokud jste se s elektronickou cigaretu ještě osobně nesetkali, je to malé zařízení napájené bateriemi, které se dají nabíjet ze sítě pomocí portů. Mnohé z nich jsou dokonce tak promyšlené, že uživateli maximálně usnadňují manipulaci a přípravu náplně, která se baterií zahřívá. Jednou z těchto moderních cigaret je smok vape pen plus. Je to elektronická cigareta v moderním designu, a prodává se hned v několika barvách. Kouření elektronické cigarety podle mnoha vědeckých studií není tak škodlivé jako kouření klasických cigaret, a to je další důvod proč si elektronickou cigaretu vybírá stále více kuřáků.

muž vape

Elektronické cigarety jsou k dostání v mnoha provedeních, a u mnoha výrobců navíc najdete i spoustu náhradních dílů, takže nemusíte kupovat hned kompletní novou cigaretu, pokud se vám rozbije některá že součástek. Další výhodou je obrovský výběr náplní, které si díky volně dostupným bázím můžete dokonce míchat sami doma podle vlastní chuti. Náplně se prodávají s nikotinem i bez něj, takže si elektronickou cigaretu můžete vybrat i v případě že budete chtít s kouřením úplně přestat. Postupné snižování obsahu nikotinu pomáhá zbavovat se kouření, tudíž pokud chcete přestat úplně, elektronická cigareta vám s tím může pomoct.